Honningsalg.

Vi har igen åbnet for netsalg, så længe lager haves.

Send en mail og i vil blive betjent hurtigst muligt.

Vi tilstræber at sende tirsdag.

 

 

Forårshonning.
Høstet i juni. Fra biernes bestøvning af blomstrende frugttræer, buske, raps og pil.

 


 

 


 

 

 

 

 

Sommerhonning
Høstet i juli. Fra biernes bestøvning af sommerblomster og hvidkløver.

 

 

 


 

 

 

 

 

Sensommerhonning
Høstes i august. Fra biernes bestøvning af lind, hvidkløver og sensommerens vilde flora.

 

 

 


 

 

 

 

 

Koldpresset forårshonning.
Høstet i juni. Fra biernes bestøvning af blomstrende frugttræer, buske, raps og pil.

 

 

 


 

 

 

 

 

Koldpresset sommerhonning
Høstet i juli. Fra biernes bestøvning af sommerblomster og hvidkløver


 

 

 


 

 

 

 

 

Koldpresset sensommerhonning
Den traditionelle kvalitetshonning fra vores stader. Honningen er koldpresset og ikke varmebehandlet.

 

 

 


 

 

 

 

 

Koldpresset lynghonning           Udsolgt dvs. ingen lyng før 1.10 2019
Høstet i september. Fra biernes bestøvning af hedens vilde 

 

 
       

 

Koldpresset honning

Rustfri honningpresse.

BIAVLERHONNING
 

Koldpresset og slynget honning fra egen bigård.

Vi  placerer  vore  bier på nøje udvalgte pladser, derved opnår vi en større smags-variation i vores honninger.

Vores speciale er  koldpresset  honning, til dem der kun vil have det bedste.

Vores koldpressede honning  har et markant større indhold af fermenterede pollenkorn med artsspecifikke aromastoffer, det giver en anderledes struktur og en meget mere fyldig smagsoplevelse.

Koldpresset  honning

 

Koldpresset honning har et meget stort indhold af fermenterede pollenkorn med artsspecifikke aromastoffer. Dette giver honningen en anderledes struktur og en mere fyldig smagsoplevelse.

 

Pollen  samles ind af bierne fra mange forskellige planter, som har hver deres duft og smag. Når trækbierne kommer hjem med pollen overtager depotbierne arbejdet med at fermentere/ tilsætte enzymer, som spalter pollenkornets cellekerne og  gør det muligt for os at optage det i organismen.

 

Fermenteret pollen, der indtages, beskrives som ikke allergi fremkaldende. Men det kan ved indtag af store mængder af honning, (ca. 1 glas om ugen) give allergisk reaktion.

 

Honning er ikke bare honning. Når man slynger honning bliver det pollen der er i tavlerne siddende som en fast masse, resultat relative få pollen i honningen ( 1000 -1500 pollenkorn/g).

 

Hvad pollen er til gavn for.

Pollen har, som før omtalt, indgået i naturlægemidler. Her er nogle af de mest almindelige anvendelsesområder:

-          mod menses smerter

-          hedeture

-          hormonafbalancerende

-          prostata problemer

-          styrker immunforsvaret

-          forebygger forkølelse

 

Har du lyst til at vide mere, kan du på nettet

finde yderligere informationer:

 

Biavlerhonning en lækker´bi´sken!

Honning er ren energi!


 

Når honningen presses, skæres tavlerne ud af rammerne og presses ved stort tryk, hvorved pollenmængden i honningen øges til 75.000-

100.000 pollenkorn/g

 

Pollen har en ideel sammensætning af mange vigtige næringsstoffer og en stor koncentration

af livsvigtige aminosyrer, vitaminer, mineraler og sporestoffer. Pollen indeholder mindst 96 forskellige bestanddele, fermenteret pollen har siden oldtiden indgået i mange former for naturmedicin og kan, - hvis vi skal tro de gamle skrifter, helbrede næsten alt, give energi til kroppen og øge vores koncentration.

 

Forskningen i pollen og andre biprodukter er desværre gået helt i stå i Danmark, men er i østlandene stadig aktuelt.

 

I Danmark må vi kun kalde det kosttilskud og så i øvrigt tro på at de gamle skrifter taler sandt om pollenets fortræffeligheder

Pollen har et højt protein indhold. I 200g pollen er der lige så meget protein, som i ½ kg oksekød.

  

Koldpresset honning

Et specialprodukt fra Sdr. Rind Biavl

 

Vi arbejder for en bedre honning kvalitet.

Vi fremstiller honning, der garanteret er

               -  uopvarmet

               -  rig på pollen

               -  presset

               -  siet

               -  nænsomt  rørt 

               -  tappet  på  glas.

 Alt under hensyntagen til at bevare honningens gode egenskaber og smag.

 

Vi placerer vore bier på udsøgte pladser, så vi ved at holde honningen adskilt, kan lave 10-12

forskellige honninger: Honning fra skov, eng, mose, hede, overdrev, mark…

Vi opnår derfor en stor smagsvariation i vore honninger.

Anna-Lisa & Vagn Thorsen   8663 9486

Sdr.Rindbiavl@fiberpost.dk